Cape Securenytt

Cape Securenytt

Skäms på mig

NyheterPosted by Camilla Fri, May 10, 2013 20:25:01

Förlåt alla ni som saknar uppdatering smiley

Bara för att man skriver en hel del på Facebook så betyder ju inte det att alla ser eller har Facebook smiley. Måste börja bättra mig med uppdateringar även här.

Sidan är uppdaterad både här och var.

Vi börjar med att gratulera några som varit ute på MT och prov.

Grattis till Nilla & Cape Secure Angel's Kiss som har klarat BSL 1 smiley
Grattis till Rebecca & Cape Secure Beretta som varit ute på MT och gjorde det finfint på 492 poäng smiley

Ni är alla så duktiga som jobbar och sliter med era hundar oavsett om det är på prov eller om det bara är ute i skogen för att mysa smiley

Vidare så har nu alla våra C-barn flyttat hem till sina familjer och vi önskar er alla lycka till och hoppas att vi hör av er ofta.
Flera av C-barnen bor inom en ganska lite radie från oss och dessa kommer vi träna tillsammans med vilket är extra kul då man kan följa dem på ett annat sätt.

Vi välkomnar Cape Secure Classy Bitch med matte Sofia Norlin till "Team Mangelhaft" eller oss galningar på Lövsveden smiley Det ska bli spännande att följa våran nya lilla pingla tillsammans med hennes syskon.

Men tack vare facebook så känns det nästan som att alla ändå bor ganska nära, tänk vad världen blir liten med internet smiley

Vi önskar er alla de bästa framgångar med ers småttingar och vi hoppas vi får se massor av er smiley

Vi planerar ett kennelläger till hösten. Återkommer med mer info om detta.

Jag ska starta en Facebookgrupp för alla Cape Secure'are inom kort. Facebook is the shit smiley


Fler valpar på gång hoppas vi. Vi har varit i Holland på en date med vår Malmöpingla Mikanto's Miss Meya. Hon har träffat den något till åren komna Zamu Les Deux Peupliers, inne på sitt 10:e år. Vi hoppas nu på att vi får valpar under vecka 25. Mer om denna parning kan ni läsa under Planer.
Det ska bli mycket spännande då vi ju själva har de blivande valparnas morfar, Challe, här hemma och han är inne på sitt 11:e år smiley

Båda de blivande föräldrarna är hjärttestade under april med ett normalt resultat. Valparna kommer även vara vWD-fria då båda föräldrarna är fria.

Nu håller vi bara tummarna smiley